Locatie Stellingmolen
Locatie Hof van Maxima
Agenda
twitterfacebookYoutubeFlickr

Twitter

  1. Groen van Prinsterer
    Groen van Prinsterer: Een nieuwjaarsborrel op de Groen van Prinstererschool. Gelukkig nieuwjaar! https://t.co/ph6sAbfySI

  2. Groen van Prinsterer
    Groen van Prinsterer: Kerstliedjes zingen op de Stelling. https://t.co/QpfD4gySPa

Locatie Hof van Máxima

Augustus 2014 werd de nieuwe locatie Hof van Máxima in gebruik genomen. Een prachtig nieuw gebouw waar ook kinderopvang Eiland Marlyne en de gemeente met de sporthal gebruik van maken. Het gebouw is ruim opgezet en staat centraal in de nieuwe wijk Vrouwenpolder aan de zuidzijde van de gemeente Barendrecht. Wanneer u Hof van Máxima voor het eerst binnen stapt, valt direct de grote ruime hal op. Het is een lichte hoge ruimte, geflankeerd door aan één zijde een opvallend groene moswand en een brede houten podiumtrap aan de andere zijde. Rond de centrale hal vindt u de zeer ruime lokalen van de onderbouwgroepen. Op de eerste verdieping krijgen de middenbouwgroepen les en vindt u het lokaal voor de meer- en hoogbegaafdengroep ‘de Komeet’. Aan de oostzijde van het gebouw is de sporthal geplaatst waar de kleutergroepen van Hof van Máxima en alle overige groepen 3 t/m 8 van de Groen gebruik van maken. Aan de voorzijde hebben de peuters van Eiland Marlyne hun eigen plek. Zo kunnen ze vast een beetje wennen aan de school.

HvM

U vindt op Hof van Máxima de kleutergroepen ‘Krokodillen’, ‘Olifanten’ en ‘Beren’ en de groepen 3b, 3/4b, 4b, 4/5, 5b en 6b en de meer-en hoogbegaafdengroep ‘de Komeet’. In totaal werken hier 17 collega’s en krijgen ruim 210 leerlingen les.

 

Contact

schoolwebsite-47

Groen van Prinstererschool
info_prinsterer@pcpobr.nl 
Tel. 0180 - 61 25 57

Locatie Stellingmolen:
Stellingmolen 10
2992 DN Barendrecht
Tel. 0180 – 61 25 57

Locatie Hof van Maxima:
Hedwigepolder 2
2992 TS Barendrecht
Tel. 0180 – 70 77 00

Stelling van de maand

De maandelijkse nieuwsbrief 'het Groentje' lees ik

  • altijd (100%, 7 Votes)
  • gedeeltelijk (0%, 0 Votes)
  • soms (0%, 0 Votes)
  • nooit (0%, 0 Votes)

Totaal aantal stemmen: 7

Laden ... Laden ...