Op de locatie Stellingmolen hebben we 3 groepen 7 van ongeveer 24 kinderen per groep. Twee groepen 7 hebben huisvesting in de “Villa”. Dat zijn een aantal lokalen die wij gebruiken naast de hoofdlocatie van de Groen van Prinsterer.

 

Wij hebben het heel gezellig in de Villa en zijn al aardig gewend in groep 7. 

Engels vinden wij een leuk vak en in november hebben wij op een dinsdagmiddag een “teaparty”gehouden. Juf Marije was daar ook bij, samen met haar zoontje Ezra.  

Wij zijn ook op bezoek geweest op het Calvijn Groene Hart en kregen daar een rondleiding door het hele gebouw. Vooral het “brugklasplein” vonden we erg interessant. Wij konden daar al onze vragen stellen die we hadden met betrekking tot de middelbare school. Ook waren wij te gast bij de brandweer. Daar kregen wij een les aangeboden over het veilig afsteken van vuurwerk. 

Na de kerstvakantie gaan wij starten met de spreekbeurten en boekbesprekingen. Wij krijgen ook een gastspreker, die ons meer gaat vertellen over de Tweede Wereldoorlog. Wij gaan ook meedoen aan een challenge, waarbij wij oplossingen mogen bedenken in het kader van duurzaam leven. Kortom, er valt nog van alles te doen, waar we ons op kunnen verheugen.