Welkom op de pagina van groep 4c,

n groep 4 gaan de kinderen voor het eerst de vakken spelling, taal, Begrijpend lezen en Wereld Oriëntatie erbij krijgen. Elke keer houden wij u op de hoogte van de doelen die bij een thema horen via Social Schools.

Wij houden op vrijdag een reken/taal circuit. Op deze manier zijn de kinderen spelenderwijs en samen met elkaar bezig met reken of taal doelen.

Wij vinden techniek ook belangrijk om aan de kinderen door te geven en daarom geven wij ook technieklessen aan de kinderen.

Ook gebruiken wij in de groep zogenaamde “Denksleutels”. Wij proberen op deze manier de kinderen 21e eeuwse vaardigheden mee te geven. Onderzoekend en ontdekkend bezig zijn, waarbij samenwerken een belangrijk onderdeel is.

Wij vinden het fijn als kinderen jarig zijn en daar maken wij dan ook even een feestje van. Zou u bij het bedenken van een traktatie rekening willen houden met een gezonde traktatie?

Zou u bij de gymnastiek les willen denken aan passende gym kleding? Graag gymschoenen, een shirtje en een broekje in een aparte gym tas meegeven naar school. Liever geen sieraden om doen op deze dag in verband met de veiligheid van uw kind en de andere kinderen.