HvM
Augustus 2014 werd de nieuwe locatie Hof van Máxima in gebruik genomen. Een prachtig nieuw gebouw waar ook kinderopvang Eiland Marlyne en de gemeente met de sporthal gebruik van maken. Het gebouw is ruim opgezet en staat centraal in de nieuwe wijk Vrouwenpolder aan de zuidzijde van de gemeente Barendrecht.

Wanneer u Hof van Máxima voor het eerst binnen stapt, valt direct de grote ruime hal op. Het is een lichte hoge ruimte, geflankeerd door aan één zijde een opvallend groene moswand en een brede houten podiumtrap aan de andere zijde. Rond de centrale hal vindt u de zeer ruime lokalen van de onderbouwgroepen. Op de eerste verdieping krijgen de middenbouwgroepen les en vindt u het lokaal voor de meer- en hoogbegaafdengroep ‘de Komeet’. Aan de oostzijde van het gebouw is de sporthal geplaatst waar de kleutergroepen van Hof van Máxima en alle overige groepen 3 t/m 8 van de Groen gebruik van maken. Aan de voorzijde hebben de peuters van Eiland Marlyne hun eigen plek. Zo kunnen ze vast een beetje wennen aan de school.

U vindt op Hof van Máxima de vier kleutergroepen ‘Papegaaien’, ‘Krokodillen’, ‘Olifanten’ en ‘Beren’ en de groepen 3b, 4b, 4c, 5b en 6c en de meer-en hoogbegaafdengroep ‘de Komeet’.

In totaal werken hier 20 collega’s en krijgen ongeveer 250 leerlingen les.

Bezoek de groepen pagina’s van van de locatie Hof van Máxima: