Sponsorloop was een groot succes!

Maarten HoogendamAlgemeen of Social Schools

Onze leerlingen hadden vrijdag 28 september een geweldige dag. De hele ochtend renden de kinderen van groep 1 tot en met 8 om de beurt rondjes op de schoolpleinen van beide locaties.

De dagen ervoor hebben de kinderen van Hof van Máxima met behulp van de ouders koekjes, cupcakes en kwarktaart gemaakt. Op dag zelf konden ouders, opa’s en oma’s en buurtbewoners een kopje koffie of thee kopen met wat lekkers erbij.

De opbrengst was bestemd voor onze twee adoptie kinderen, de Hoftuin (bij de Hof van Máxima) en het nieuwe groene schoolplein bij de Stellingmolen. Groene schoolpleinen worden leuker, avontuurlijker, mooier, fijner en gezelliger gevonden dan schoolpleinen met alleen een stenen inrichting.

De school vindt het daarom belangrijk dat leerlingen in de pauze en na schooltijd kunnen spelen in een groene omgeving. Alle kinderen hebben ontzettend hun best gedaan.
Er is 8550,81 euro opgehaald. “Daar mogen alle kinderen terecht trots op zijn! Wij willen alle sponsors hartelijk danken voor hun gulle bijdrage”.